Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Star Trek: The Next Generation Deck Building Game

Autor: Mad Beard

TNG_Builder-Deck02Iz Bandai Americe nam stiže vijest da će ovo ljeto njihova kartaška igra Star Trek: The Next Generation Deck Building Game ugledati svjetlost dana.

TNG_Builder-Deck01U ovoj strateškoj igri, smještenoj u Star Trek: The Next Generation svijet, igrači grade svoj deck tijekom igre i preuzimaju ulogu kapetana manjeg zvjezdanog broda zajedno sa posadom i osnovnim naoružanjem. Kroz igru posada stječe iskustvo koje se može iskoristiti za nadogradnju brodskih sistema ili za “kupovanje” bolje posade. Također igrač može igrati na dva načina - pokoravati druge civilizacije ili stvari rješavati diplomatskim putem.

Početno izdanje će se sastojati od 300 karata i raznih dodataka. Po izjavama iz Bandai Americe to bi trebalo biti dostajati za bezbroj scenarija i pružiti veliki replay value. Cijena će biti oko 40 američkih dolara.

Bandai-TNG-Builder-Deck-Cards

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona