Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Marvel HeroClix: Web of Spider-Man u prodaji

Autor: Exxar

heroclix_web_of_spiderman_150WizKids/NECA izdali su novu ekspanziju u sklopu svoje Marvel HeroClix linije: Web of Spider-Man. Ovo je prva ekspanzija posvećena njemu, a sadrži 64 nove HeroClix figure likova iz Spidermanovog života.

HeroClix je collectible miniatures game (CMG) u kojoj igrači stvaraju timove superheroja i superzločinaca koji se međusobno sukobljavaju. Osim Marvel HeroClixa koji sadrži Marvelove heroje, WizKids izdaje i DC HeroClix te povremeno izdanja sa herojima drugih, manjih izdavača stripova.

heroclix_web_of_spiderman_dr_ock heroclix_web_of_spiderman_red_hulk

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona