Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Glasanje za ENnie Awards 2009

Autor: Exxar

ennies Počelo je glasanje za ENnie Awards 2009, najprestižniju fan-based nagradu za tabletop roleplaying igre, pod okriljem najveće online d20 zajednice EN World. Ova deveta po redu dodjela ENnie nagrada održati će se (kao i proteklih sedam) tijekom ovogodišnjeg Gen Con Indya, u petak 14.8. Glasanje je otvoreno do 1.8. stoga požurite i dajte svoj glas!

Ovogodišnje glasanje odvija se u 20 kategorija: Best Cover Art, Best Interior Art, Best Cartography, Best Writing, Best Production Values, Best Rules, Best Adventure, Best Monster or Adversary, Best Setting, Best Supplement, Best Aid or Accessory, Best Miniatures Product, Best Regalia, Best Electronic Book, Best Free Product, Best Website, Best Podcast, Best Game, Product of the Year i Fan Award for Best Publisher. U većini se nalazi 5 nominiranih, dok se u Product of the Year nalazi njih 10, a u Fan Award for Best Publisher čak 66.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona