gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

TableTop Day sutra

Autor: Exxar

tabletopdaylogo

Pod pokroviteljstvom TableTop emisije Geek & Sundry YouTube kanala, sutra se diljem svijeta održava TableTop Day - manifestacija usmjerena na popularizaciju društvenih igara i zbližavanje njihovih fanova.

U sklopu TableTop Daya održavaju se gaming eventovi u trgovinama igrama, klubovima, knjižnicama i ostalim okupljalištima s jednostavnim ciljem - da se što više igra. Ekipu iza emisije (Felicia Day, Wil Wheaton i ostali) na organizaciju ovog događaja potaknuo je masovan pozitivni feedback kojeg su dobili od gledatelja te su im se ovim putem odlučili odužiti. Datum 30. ožujak (ako ste se npr. pitali zašto se ovo održava dan prije Uskrsa) odabran je zbog toga što je to također prvi rođendan TableTop emisije te će ona sutra biti online čitav dan.

Na svu sreću, ovo nije još jedan od onih globalnih događaja koji zaobilazi Lijepu našu, barem ako ste u blizini Zagreba. Naime, i zagrebačka trgovina Carta Magica će sudjelovati, stoga navratite između 9 i 21 te navalite na igre!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona