Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Izvršitelji" Na Međunarodnom festivalu flash animacije

Autor: Belmorn

flaskino.jpg24., 25. i 26. 1. 2008. održat će se u "Kulturnom inkubatoru" u Mariboru Međunarodni festival flash animacije, nazvan "flashKIno". Tijekom tri dana bit će prikazani radovi autora iz raznih zemalja, a među njima i "Shades of Night", spot grupe "Infinity". Spot je rađen prema elementima romana "Izvršitelji nauma Gospodnjeg", na čijem se soundtracku može naći i pjesma "Shades of Night".

Spot "Shades of Night" možete pogledati na YouTubeu , a ostale multimedijalne sadržaje i soundtrack knjige "Izvršitelji nauma Gospodnjeg" možete pogledati / poslušati na službenoj stranici knjige.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona