Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sutra počinje 7. LegendFest

Autor: Belmorn

Legendfest12_vizualOvog se vikenda u Pićnu održava sedmi LegendFest - festival legendi, mitova i priča Istre.

Festival počinje u petak 27. srpnja s početkom u 20h, a otvorit će se u galeriji na glavnom trgu predstavljanjem slikovnice "Ćuk Krki i Matić malić". Festival će trajati tokom vikenda, a tokom njegova trajanja može se razgledati izložba "Priče iz Šume"

Festival je interaktivno multimedijalnog tipa tako da će posjetitelji susretati pjesnike koji recitiraju ili narodne skečeve i predstave.. Za trajanja festivala, Grad Pićan obučen je u stare istarske tkanine, stanovnici u istarskoj nošnji, okus dobrog vina, vizuali glagoljice i zvuci istarske melodije. Pićanom hodaju divovi, štrige, gusari, vile, mlečani, carevi, biskupi ....

Centralne predstave i projekti odvijat će se na glavnoj pozornici na otvorenom, a djeca se čak mogu uključiti u radionice i tako sudjelovati u izvođenju predstave koju pripreme uz stručnog voditelja. Potrebno je napomenuti i da je ulaz na sve programe besplatan.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona