jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Prvi pogled u program Kontakta

Autor: Belmorn

eurocon-info_bockoEuroconska konvencija počinje za manje od mjesec dana. Uzmite jeftinije kotizacije prije isteka roka i pogledajte nedovršeni program Kontakta.

Jeftinije kotizacije možete uzeti po preprodajnoj cijeni do ove subote. Nakon 1. 04. možete ih kupiti samo na ulazu konvencije. Za uplatu i registraciju posjetite ovaj link. Svi koji plate kotizaciju ranije, osim što će proći jefinitije, će i manje čekati jer će njihove akreditacije biti unaprijed pripremljene a na ulazu će postojati dva reda - jedan za one koji su platili ranije, jedan za one koji plaćaju na samom ulazu.

Prve točke programa već su objavljene na internetu. Sa ženama ratnicama, cyberpunk filmovima, letomu u svemir, česticama i crnim rupama, predavanja na hrvatskom i engleskom za sad se čine raznoliko i zanimljivo. Pogledajte detaljnije opise ovdje.

Najavljena je i izložba dječjih radova, RPG Arnwy'nn igraonica, razni kvizovi, radionice i ostale zabave koje uključuju Sferakonski Survivor, Bočkoteku, Malu Grunfovu radionicu i Žiljakovu aukciju knjiga.

Kontakt se održava u Zagrebu od 26.-29.4.2012. na tradicionalnom prostoru FER-a, a u četvrtak i petak u prostorijama hotela International, par minuta hoda od FER-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona