kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Steampunk LARP u Eko-selu Žumberak

Autor: Exxar

para18.2. sa početkom u 16 sati održat će se cjelovečernji steampunk LARP u Eko-selu Žumberak. Najavu događaja iz pera organizatora, Svena Nemeta, pročitajte u nastavku vijesti.

 

Para pokreće svijet (1900 g.)

Dvaput godišnje u krčmi nedaleko od Zagreba okupljaju se grofice, baruni, plaćenice, oficiri, avanturisti, vucibatine i kojekakav svijet.

Kocka se, nije da je kockanje zabranjeno, štoviše kocka se u gotovo svim kavanama u Zagrebu no od svakog kockanja grad uzima veliki dio od 30% od ukupne svote s kojom se igra, tako je i u drugim gradovima. Ovdje nema oporezivanja a za razliku od grada druže se razni slojevi i sreću se ljudi raznih interesa. Mjesto je postalo popularno prije dvije godine kad je car silom prilika morao ovdje prenoćiti.

Osim kockanja održava se i aukcija umjetnina i dragocjenosti koje ovdje ne moraju opravdavati svoje porijeklo.

Ovo je mjesto gdje oni manje imućni i na nižim pozicijama traže svoju priliku jer se po kavanama u Zagrebu zna tko u koju pripada a oni moćni hmm... oni isto tako traže svoje prilike no ima i onih koji traže...

Svaki igrač treba isprintati svoj novac prema svoti koju mu određuje njegova profesija. List sa novčanicama možete skinuti sa Google Docsa, gdje također možete pronaći i pravila.

Predviđa se da će LARP trajati do kasno u noć, pa je organizirano besplatno spavanje u potkrovlju (donesite vlastite vreće za spavanje). Ako se sakupi dovoljno zainteresiranih, moguće je i iznajmljivanje bungalova. Više informacija možete saznati, i organizatora kontaktirati, putem Facebook stranice događaja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona