Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Steampunk LARP u Eko-selu Žumberak

Autor: Exxar

para18.2. sa početkom u 16 sati održat će se cjelovečernji steampunk LARP u Eko-selu Žumberak. Najavu događaja iz pera organizatora, Svena Nemeta, pročitajte u nastavku vijesti.

 

Para pokreće svijet (1900 g.)

Dvaput godišnje u krčmi nedaleko od Zagreba okupljaju se grofice, baruni, plaćenice, oficiri, avanturisti, vucibatine i kojekakav svijet.

Kocka se, nije da je kockanje zabranjeno, štoviše kocka se u gotovo svim kavanama u Zagrebu no od svakog kockanja grad uzima veliki dio od 30% od ukupne svote s kojom se igra, tako je i u drugim gradovima. Ovdje nema oporezivanja a za razliku od grada druže se razni slojevi i sreću se ljudi raznih interesa. Mjesto je postalo popularno prije dvije godine kad je car silom prilika morao ovdje prenoćiti.

Osim kockanja održava se i aukcija umjetnina i dragocjenosti koje ovdje ne moraju opravdavati svoje porijeklo.

Ovo je mjesto gdje oni manje imućni i na nižim pozicijama traže svoju priliku jer se po kavanama u Zagrebu zna tko u koju pripada a oni moćni hmm... oni isto tako traže svoje prilike no ima i onih koji traže...

Svaki igrač treba isprintati svoj novac prema svoti koju mu određuje njegova profesija. List sa novčanicama možete skinuti sa Google Docsa, gdje također možete pronaći i pravila.

Predviđa se da će LARP trajati do kasno u noć, pa je organizirano besplatno spavanje u potkrovlju (donesite vlastite vreće za spavanje). Ako se sakupi dovoljno zainteresiranih, moguće je i iznajmljivanje bungalova. Više informacija možete saznati, i organizatora kontaktirati, putem Facebook stranice događaja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona