Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Steampunk LARP u Eko-selu Žumberak

Autor: Exxar

para18.2. sa početkom u 16 sati održat će se cjelovečernji steampunk LARP u Eko-selu Žumberak. Najavu događaja iz pera organizatora, Svena Nemeta, pročitajte u nastavku vijesti.

 

Para pokreće svijet (1900 g.)

Dvaput godišnje u krčmi nedaleko od Zagreba okupljaju se grofice, baruni, plaćenice, oficiri, avanturisti, vucibatine i kojekakav svijet.

Kocka se, nije da je kockanje zabranjeno, štoviše kocka se u gotovo svim kavanama u Zagrebu no od svakog kockanja grad uzima veliki dio od 30% od ukupne svote s kojom se igra, tako je i u drugim gradovima. Ovdje nema oporezivanja a za razliku od grada druže se razni slojevi i sreću se ljudi raznih interesa. Mjesto je postalo popularno prije dvije godine kad je car silom prilika morao ovdje prenoćiti.

Osim kockanja održava se i aukcija umjetnina i dragocjenosti koje ovdje ne moraju opravdavati svoje porijeklo.

Ovo je mjesto gdje oni manje imućni i na nižim pozicijama traže svoju priliku jer se po kavanama u Zagrebu zna tko u koju pripada a oni moćni hmm... oni isto tako traže svoje prilike no ima i onih koji traže...

Svaki igrač treba isprintati svoj novac prema svoti koju mu određuje njegova profesija. List sa novčanicama možete skinuti sa Google Docsa, gdje također možete pronaći i pravila.

Predviđa se da će LARP trajati do kasno u noć, pa je organizirano besplatno spavanje u potkrovlju (donesite vlastite vreće za spavanje). Ako se sakupi dovoljno zainteresiranih, moguće je i iznajmljivanje bungalova. Više informacija možete saznati, i organizatora kontaktirati, putem Facebook stranice događaja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona