Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Eurocon u Booksi

Autor: Belmorn

eurocon_sfera_zastavaDanas će na tribini SF u Booksi, koja počinje u 19.00 sati, voditelj Aleksandar Žiljak i predsjednica Sfere Petra Bulić govoriti o europskoj konvenciji Eurocon koja će se ove godine održati u Zagrebu.

Hrvatska je domaćin Euro-konvencije, koja će se ove godine od nazivom Kontakt održati u Zagrebu na prostorijama FER-a od 26. do 29. travnja 2012. 

Počasni gosti Kontakta su američki pisac Tim Powers, škotski pisac Charles Stross i hrvatski pisac Darko Macan. Zanimljivo je dodati da će se program Eurocona održavati na engleskom i hrvatskom jeziku kako bi i strani posjetitelji mogli uživati u predavanjima.

Posjetite tribinu i saznajte kako se Hrvatska uspjela izboriti kao domaćin, zašto su izabrali ime Kontakt, što su to uostalom SF konvencije, a potičemo vas da postavite i vlastita pitanja.

Tribinu „SF u Booksi“ osmislio je i vodi Aleksandar Žiljak, ilustrator, pisac i urednik časopisa UBIQ. Tribina se održava svakog prvog utorka u mjesecu i ugošćava zanimljive pojedince koji se u svom životu i radu bave žanrom znanstvene fantastike.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona