jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najavljen MoZaKon

Autor: Exxar

plakatEkipa iz Sekcije za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu najavili su svoju treću mini-konvenciju, MoZaKon, koja će se održati od 1. do 4. ožujka. U nastavku vijesti pročitajte najavu iz pera organizatora. 

MoZaKon je gamerska (mini) konvencija na temu zombija :). Održavat će se od 01. do 04.03.2012. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Predviđen je program (po predlošku provjerenom na prethodne dvije konvencije: Parnom zakonu i Zakonomikonu):

  • Četvrtak (01.03.) i petak (02.03.) zombie tematska predavanja, okrugli stolovi i sl.
  • Subota (03.03.) i nedjelja (04.03.) zombie tematske IGRE i ne-zombie tematske igre - raznorazne: board games, pen and paper,....

Postepeno ćemo dodavati informacije o stavkama u programu i ostalim detaljima. Pozivamo sve da dođu, vide i igraju :)

Pozivamo i sve koji su voljni sudjelovati u organizaciji, vođenju i igranju da se jave sa svojim željama i prijedlozima na mailove:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

P.S.
naravno, uz sve to, možete donijeti i svoje igre (ne nužno tematske) i igrati se prema vlastitom nahođenju :)

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona