jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

SRP novosti

Autor: Exxar

plakatDonosimo vam dvije novosti vezane uz Sekciju za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Prva je najava slijedećeg predavanja koje će zapravo biti okrugli stol u organizaciji Pathfinder Societya, a druga je ta da je konačno otvoren SRP forum.

Forum se nalazi na srp.com.hr, a na njemu možete pronaći sve novosti vezane uz Sekciju, sudjelovati u njenom radu te se družiti sa ostalim ljubiteljima roleplayinga i srodnih igara.

Predavanje će se pak održati u četvrtak, 26.01.2012. s početkom u 19 sati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta u Zagrebu. Biti će okrugli stol sa temom GM-anja u organized playu Pathfinder Societya. Po riječima voditeljice:

Originalna poanta je zapravo da skupimo ljude koji GMaju za Pathfinder Society da napravimo predavanje/radionicu na kojoj bi mogli porazgovarati o problemima i dojmovima sa sessiona i u sklopu toga bi onda prošli sve bitno pri pripremi scenarija i sessiona. To nije predavanje općenito o GManju nego baš vrlo konkretno o GManju scenarija za Pathfinder Society

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona