jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

SRP predavanje i raspored za gaming vikend

Autor: Exxar

corebook_2nd_editionOvog četvrtka u sklopu Sekcije za roleplay pri Filozofskom fakultetu u Zagrebu održati će se predavanje o RPG-u Unknown Armies, a ekipa iz SRP-a također je objavila i raspored za njihov prvi gaming vikend.

Predavač Hrvoje Ruhek piše:

Unknown Armies je RPG transedentalnog horrora i silovite akcije, mješanac Pulp Fictiona i Hellraisera. U okultnom podzemlju vodi se bitka za najveću nagradu u postojanju: uzdignuće u sferu bogova i učešće u kreiranju sljedeće inkarnacije stvarnosti.

Radi se o neobičnom RPG-u s minimalnim pravilima, a više o njemu saznajte na predavanju koje će se održati u četvrtak, 24. 11. 2011. u dvorani D6 Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

 

Također je objavljen i raspored događaja za prvi gaming vikend u organizaciji SRP-a, koji će se održati 3. i 4. 12. 2011. Možete ga pronaći ovdje, a na njemu se također možete prijaviti i za neke od aktivnosti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona