jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

SRP predavanje i gaming weekend

Autor: Exxar

plakatEkipa iz Sekcije za roleplay pri Filizofskom fakultetu u Zagrebu najavila je kako će se ovaj četvrtak održati predavanje s temom Malazan Book of the Fallen, te da će se u subotu i nedjelju, 3. i 4. 12. održati gaming weekend.

Matko Barišić će održati predavanje o svijetu i settingu iz Malazan Book of the Fallen i Novels of the Malazan Empire, kao potencijalnom settingu za epic high fantasy RPG. Malazan Book of the Fallen svijet je bespoštednog ratovanja, i poprište epskih sukoba starih domaćih rasa i pridošlica iz drugih Jazbina (Warrens). Ako vas zanima tko su K'Chain'Che'Malle, T'lan Imass, gdje se nalazi Quon Tali, a gdje Lethersko Carstvo, koja je razlika između Soletakena i D'iversa, i kako je točno slijediti Stazu uzdignuća (Path of Ascendancy), dođite! :)

Predavanje će se održati u 17.11. sa početkom u 19 sati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

 

Za prvi vikend prosinca je pak najavljen gaming weekend. Prenosimo službenu najavu:

Dragi pojedinci, nakupine istih i ostala utjelovljenja željna kolektivnog igranja! Prvi vikend 12.tog mjeseca, točnije 03. i 04.12.2011. SRP organizira vikend gejmanja.

tema: slobodna!
lokacija: filozofski fakultet u zagrebu
ulaz: slobodan

Početnici dobrodošli, za napredne se podrazumijeva :)

Za određene gejmove bit će potrebna prijava (objavit ćemo načine prijave), ali za dosta board-gejmova neće biti potrebno unaprijed se prijaviti. Pratite razvoj događanja, objavit ćemo načine prijave, i raspored po prostorijama :), uz ostale informacije kako budu pristizale.

Ovom prilikom pozivamo GM-ove, DM-ove, storytellere, vlasnike board-gejmova, tcg-ova da nam se jave za učestvovanje sa svojim željama, prijedlozima na mail-ove:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
ili fejsbukove:
Božo
Ana

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona