kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Zakonomikon pred vratima

Autor: Exxar

posterKrajem ovog tjedna, od 27. do 30. 10. u Zagrebu će se održati Zakonomikon, druga mini-konvencija u organizaciji Sekcije za roleplay Kluba studenata Filozofskog fakulteta. Najavu iz pera organizatora pročitajte u nastavku.

Zakonomikon, 2. gamerska minikonvencija, ovaj put na temu Cthulhua i H.P.Lovecrafta i ovaj put je orijentirana na igranje. Tematska predavanja održat će se u večernjim satima u četvrtak i petak, u dvorani 6 na Filozofskom fakultetu, a subota i ovaj put i nedjelja rezervirane su za igranje.

Od predavanja izdvajamo Marka Fančevića koji će pričati o "Pripovjedačima čudnih priča", odnosno o H.P.Lovecraftu, Robert E Howardu i Clark Ashton Smithu, koji su, okupljeni oko časopisa Weird Tales oblikovali korpus Cthulhu mythosa. Osim ovog uvodnog predavanja, Zdravko Popović će izložiti nešto o antropologiji straha, dok će Goran Dimić držati izlaganje pod nazivom "Cthulhu naš svakidašnji".

U petak je i predstavljanje knjige Zorana Krušvara, "Kamov se vraća kući", koja je inspirirana svijetom H.P.Lovecrafta.

Sa okupljanjem i pripremom za igranje kreće se u subotu oko 12 sati. Između ostalog na raspolaganju su boardgame-ovi: Mansions of Madness, Arkham Horror sa ekspanzijama i ekstenzijama, Cthuhlu Dice, Munchkin Cthulhu, Chez Cthulhu.... Od pen&paper svijeta Zrinka Znidarčić voditi će Voice in the Void, dva cthulhoidna modula u Pathfinder okruženju, a održavati će i kratke Pathfinder sessione za početnike. Nadalje, Goran Dimić vodit će RPG Call of Cthulhu. LARP će ovaj put "režirati" Andrej Štefan i održat će se u subotu u večernjim/noćnim satima, a Goran Magdić održat će radionicu papier-maché izrada maski u subotu ujutro. Uz sve to, pripremili smo i projekcije tematskih filmova.

Detalje o događaju možete pratiti na Facebook stranici, a svi su pozvani i dobrodošli da, pored sudjelovanja, donesu i svoje igre. Kontaktirati nas možete na Facebooku ili na mailove: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona