godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Najava: Jaska 9 LARP

Autor: Belmorn

larp-jaska"Tri mjeseca nakon paleža u Plamengradu i desetkovanja 14. legije Zmajev dvora, zemlja je opustošena i mrtva. Krčma "Kod veselog štakora" spaljena je do temelja kao i Plamengrad, a jedan cijeli dio šume propao je u zemlju nakon smrti nekromanta Silvija. Depresija i smrt prate junake Zmajev dvora na svakom koraku. Podanici grofa Hrašćelukavskog pretražuju zemlju za Vatrenim vrhom dok Vilijamovci još uvijek haraju i pljačkaju ostatke.

No nije sve crno. Obnova je već počela. Letva, grubi ali pošteni krčmar već je počeo obnavljati spaljenu krčmu dok se južno od njega skupina ratnika počela pripremati za izgradnju nekakvih građevina u starom gradu Erlindolu gdje su već dignuti šatori.

Ništa se ne zna o grofu Zmaju koji se nikome ne javlja i svoje planove drži tajnima. Jedino što se zna je da su njegove legije povučene sa granica. Što li se događa, nitko nije siguran no ne sluti na dobro. Pridružite nam se i otkrijte."

logomali-full_flat

 

Jaska 9

Održati će se: 22.10.2011. - 23.10.2011.

(Igrat će se točno 24 sata)

Lokacija:

Gornja Kupčina, mjesto pokraj Vukšinog šipka, na cesti između Jaske i Krašića. 20 minuta udaljenosti autom od Zagreba starom karlovačkom ili 10 min autoputom za Karlovac.

Maloljetne osobe koje nisu članovi udruge moraju donijeti službeno dopuštenje potpisano od roditelja (pristupnica za udrugu - http://www.larp.hr/novi/node/3)

Pravila dolaska i odlaska sa događaja

- dođite
- javite se organizatorima
- postavite kamp
- obucite se u LARP odjeću
- javite se organizatorima opet da ste spremni ući u igru

 

Kada odlazite sa događaja: Prvo pospremite svoje stvari. Donesite smeće na određenu hrpu. Potom se javite organizatorima kako bi vas se odjavilo. Ostavljanje smeća, razno raznih predmeta i generalno nekulturno ponašanje prema prirodi povlači za sobom sankcije poništavanja tokena skupljenih na događaju, i vaši kampovi će biti pregledani prije nego vas se odjavi sa događaja.

 

UPOZORENJE: Na ovom događaju je moguća smrt lika

PLAN DOGAĐAJA

Subota 10:00 - Nedjelja 10:00

Standardna igra sve zajedno vrijedi 3 tokena i moguća je smrt lika.

Maksimalno je moguće dobiti 2 "nagradna tokena" (dobar RP, pomoć oko organizacije...itd)

KOTIZACIJA

Članovi udruge plačaju  40 kn.
Nečalnovi udruge plačaju 50 kn.
Uplate se primaju srijedom i nedjeljom u prostorijama udruge članovima OzOI-a.
Ukoliko plaćate na dan događaja, cijena je 75 kn.

U cijenu je uključena: 

Hrana - obrok u subotu - Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe)
Piće u krčmi - samo za bakrenjake  

Napomena: 

- na događaj je potrebno donijeti vlastitu vodu za piće.
- Toi Toi neće biti naručen za ovaj događaj.

 

Događaj će se održati pred kraj 10. mjeseca, pa će biti prohladno. Obucite se toplo i uzmite rezervnu (suhu) odjeću.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona