Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najava: Jubilarni 50. Maksimir LARP

Autor: Exxar

larp-maksimir

Čudne stvari se događaju u Zmajev dvoru. Već dva tjedna, 6. legija i dijelovi 2. i 3., Črni štitovi, kampiraju u Bijeloj Vrištini. Ratnici trenirani za borbu protiv orkova, goblina i drugih zelenokožaca drže sve oči otvorene, a nitko ne zna zašto.

Za to vrijeme Zmajevi podanici nastavljaju potragu za Vatrenim vrhom, izdajicama koji su ubili Zmajevog posinka i desetkovali 14. legiju prije tri mjeseca u Plamengradu.

Neizvjesnost je opipljiva u zraku, a grof zmaj Hrašćelukavski nikome se ne obraća. Na kakve će junaci Zmajev dvora ovaj puta nevolje naići i kako će se iz njih izvući. Pridružite nam se i saznajte.

logomali-full_flat

Udruga "Ognjeni mač" poziva Vas na jubilarni 50. LARP događaj u zagrebačkom parku Maksimir. Po prvi puta od osnutka Udruge jednodnevni događaj održati će se i u noćnim satima. Pozivamo i Vas da nam se pridružite i okusite kako je to živjeti u fantastičnom svijetu.

Početak igre biti će u 15 sati, a planira se završiti do 22. Sastanak je ispred glavnog ulaza u Maksimir za one koji ne znaju put u 14:30. Za one koji znaju, lokacija je kod petog jezera.

Kontakt organizatora:
Petar: 091 555 2395     
Andrija: 098 181 08 85
Lovro: 091 598 64 06     

Žalbe:
Mladen: 091 330 12 49     

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona