jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najava: Jubilarni 50. Maksimir LARP

Autor: Exxar

larp-maksimir

Čudne stvari se događaju u Zmajev dvoru. Već dva tjedna, 6. legija i dijelovi 2. i 3., Črni štitovi, kampiraju u Bijeloj Vrištini. Ratnici trenirani za borbu protiv orkova, goblina i drugih zelenokožaca drže sve oči otvorene, a nitko ne zna zašto.

Za to vrijeme Zmajevi podanici nastavljaju potragu za Vatrenim vrhom, izdajicama koji su ubili Zmajevog posinka i desetkovali 14. legiju prije tri mjeseca u Plamengradu.

Neizvjesnost je opipljiva u zraku, a grof zmaj Hrašćelukavski nikome se ne obraća. Na kakve će junaci Zmajev dvora ovaj puta nevolje naići i kako će se iz njih izvući. Pridružite nam se i saznajte.

logomali-full_flat

Udruga "Ognjeni mač" poziva Vas na jubilarni 50. LARP događaj u zagrebačkom parku Maksimir. Po prvi puta od osnutka Udruge jednodnevni događaj održati će se i u noćnim satima. Pozivamo i Vas da nam se pridružite i okusite kako je to živjeti u fantastičnom svijetu.

Početak igre biti će u 15 sati, a planira se završiti do 22. Sastanak je ispred glavnog ulaza u Maksimir za one koji ne znaju put u 14:30. Za one koji znaju, lokacija je kod petog jezera.

Kontakt organizatora:
Petar: 091 555 2395     
Andrija: 098 181 08 85
Lovro: 091 598 64 06     

Žalbe:
Mladen: 091 330 12 49     

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona