Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Najava: Jubilarni 50. Maksimir LARP

Autor: Exxar

larp-maksimir

Čudne stvari se događaju u Zmajev dvoru. Već dva tjedna, 6. legija i dijelovi 2. i 3., Črni štitovi, kampiraju u Bijeloj Vrištini. Ratnici trenirani za borbu protiv orkova, goblina i drugih zelenokožaca drže sve oči otvorene, a nitko ne zna zašto.

Za to vrijeme Zmajevi podanici nastavljaju potragu za Vatrenim vrhom, izdajicama koji su ubili Zmajevog posinka i desetkovali 14. legiju prije tri mjeseca u Plamengradu.

Neizvjesnost je opipljiva u zraku, a grof zmaj Hrašćelukavski nikome se ne obraća. Na kakve će junaci Zmajev dvora ovaj puta nevolje naići i kako će se iz njih izvući. Pridružite nam se i saznajte.

logomali-full_flat

Udruga "Ognjeni mač" poziva Vas na jubilarni 50. LARP događaj u zagrebačkom parku Maksimir. Po prvi puta od osnutka Udruge jednodnevni događaj održati će se i u noćnim satima. Pozivamo i Vas da nam se pridružite i okusite kako je to živjeti u fantastičnom svijetu.

Početak igre biti će u 15 sati, a planira se završiti do 22. Sastanak je ispred glavnog ulaza u Maksimir za one koji ne znaju put u 14:30. Za one koji znaju, lokacija je kod petog jezera.

Kontakt organizatora:
Petar: 091 555 2395     
Andrija: 098 181 08 85
Lovro: 091 598 64 06     

Žalbe:
Mladen: 091 330 12 49     

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona