godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Najava: Jaska 8

Autor: Midria

ognjeni_mac_logo_mac

Podsjećamo vas da će se Jaska 8, LARP događaj u organizaciji udruge Ognjeni mač održati od 21. do 24. 7. i da od danas možete platiti kotizaciju. Događaj se tradicionalno održava u Gornjoj Kupčini, mjestu pokraj Vukšinog šipka, na cesti između Jaske i Krašića. 20 minuta udaljenosti autom od Zagreba starom karlovačkom ili 10 min autoputom za Karlovac. Kartu do terena možete pronaći ovdje.

PRAVILA DOGAĐAJA

Igra se po novim pravilima udruge

Maloljetne osobe koje nisu članovi udruge moraju donijeti službeno dopuštenje potpisano od roditelja (pristupnica za udrugu)
Pravila dolaska i odlaska sa događaja
- prvo se sparkirajte
- javite organizatorima
- donesite stvari i postavite kamp
- obucite se
- javite se organizatorima opet da ste spremni ući u igru

Kada odlazite sa događaja: Prvo pospremite svoje stvari. Donesite smeće na određenu hrpu. Potom se javite organizatorima kako bi vas se odjavilo. Ostavljanje smeća, razno raznih predmeta i generalno nekulturno ponašanje prema prirodi povlači za sobom sankcije poništavanja tokena skupljenih na događaju, i vaši kampovi će biti pregledani prije nego vas se odjavi sa događaja.

UPOZORENJE: Na višednevnim događajima poput ovoga moguća je smrt lika

PLAN DOGAĐAJA
Četvrtak 15:00-nedjelja 02:00
Standardna igra sve zajedno vrijedi 6 tokena i moguća je smrt lika.

KOTIZACIJA
Članovi udruge koji uplate događaj do 13.7. 100kn
Nečalnovi udruge koji uplate događaj do 6.7. 125kn
Svi ostali 150kn
Posjetitelji koji dođu samo u subotu plaćaju 50 kn
Uplate se primaju srijedom i nedjeljom u prostorijama udruge članovima OzOI-a

U cijenu je uključena:
hrana – obrok u petak i subotu – Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe)
Kemijski WC-i
Piće u krčmi – samo za bakrenjake

Napomena: na događaj je potrebno donijeti vlastitu vodu za piće.

Za više informacija o događaju, posjetite Facebook stranicu događaja ili pročitajte izvještaj sa Jaske 7.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona