Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP predavanje - izrada igara i predstavljanje Pandooka

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 28.4. u sklopu Sekcije za role play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati predavanje o izradi igara te predstavljanje društvene igre Pandook.

Predavanje će održati autor Pandooka Sven Nemet, a mi vam prenosimo službenu najavu:

sve koji vole stolne i kartaške igre, a može i za one koji ne vole, da bi ih zavoljeli.

O igrama Biathlon, Pandook i o nekim drugima trabunjat će njihov autor Sven Nemet, a moći ćete ih i zaigrati, pa ako vam se svide i kupiti po povoljnim cijenama. Pričat će se o izradi igara općenito, kako sam u to krenuti ili ne, koliko to košta... ma zapravo bit će tu svačega o stolnim igrama, ovisno o tome kako budu puhali vjetrovi, no Pandook će biti u središtu priče. Riječ je o kartaškoj igri gdje se igrači nalaze u ulozi svemirskog trgovca koji prodaje otete krave, divovske bakterije-kućne ljubimce... mah, dođite pa vidite i poigrajte se! :)

Predavanje će se održati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta, a upute za njen pronalazak , kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona