jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

SRP predavanje - izrada igara i predstavljanje Pandooka

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 28.4. u sklopu Sekcije za role play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati predavanje o izradi igara te predstavljanje društvene igre Pandook.

Predavanje će održati autor Pandooka Sven Nemet, a mi vam prenosimo službenu najavu:

sve koji vole stolne i kartaške igre, a može i za one koji ne vole, da bi ih zavoljeli.

O igrama Biathlon, Pandook i o nekim drugima trabunjat će njihov autor Sven Nemet, a moći ćete ih i zaigrati, pa ako vam se svide i kupiti po povoljnim cijenama. Pričat će se o izradi igara općenito, kako sam u to krenuti ili ne, koliko to košta... ma zapravo bit će tu svačega o stolnim igrama, ovisno o tome kako budu puhali vjetrovi, no Pandook će biti u središtu priče. Riječ je o kartaškoj igri gdje se igrači nalaze u ulozi svemirskog trgovca koji prodaje otete krave, divovske bakterije-kućne ljubimce... mah, dođite pa vidite i poigrajte se! :)

Predavanje će se održati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta, a upute za njen pronalazak , kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona