Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SRP predavanje - LARP Majčin gaj

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 7.4. u sklopu Sekcije za role play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati predavanje u LARP-u Majčin gaj.

Predavanje će održati organizator LARP-a Majčin gaj Miroslav Wranka, a mi vam prenosimo službenu najavu:

Što je Majčin Gaj i što želi biti?

Najmlađe domaće višednevno LARP događanje nastalo je prije dvije godine kao plod strasti, radoznalosti, frustracije i straha. I želje da se igračicama i igračima zainteresiranima za roleplay ponudi prilika za dublje, slojevitije igranje. O kakvoj je igri riječ, što od nje možete očekivati i kako se možete uključiti? O tome će vam 7. travnja u dvorani D6 Filozofskog fakulteta od 19 sati govoriti Miroslav Wranka Siro, njen pokretač, autor i voditelj.

Upute za pronalazak dvorane, kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona