jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

SRP predavanje - LARP Majčin gaj

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 7.4. u sklopu Sekcije za role play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati predavanje u LARP-u Majčin gaj.

Predavanje će održati organizator LARP-a Majčin gaj Miroslav Wranka, a mi vam prenosimo službenu najavu:

Što je Majčin Gaj i što želi biti?

Najmlađe domaće višednevno LARP događanje nastalo je prije dvije godine kao plod strasti, radoznalosti, frustracije i straha. I želje da se igračicama i igračima zainteresiranima za roleplay ponudi prilika za dublje, slojevitije igranje. O kakvoj je igri riječ, što od nje možete očekivati i kako se možete uključiti? O tome će vam 7. travnja u dvorani D6 Filozofskog fakulteta od 19 sati govoriti Miroslav Wranka Siro, njen pokretač, autor i voditelj.

Upute za pronalazak dvorane, kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona