jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

LARP događaji u 2011.godini

Autor: Midria

larphrvViše od pet velikih događaja očekuje vas ove godine na LARP sceni! Prenosimo vam kalendar događaja s LARP Hrvatske.

SVIBANJ

  • 19.-22. Jaska 7, blizina Jastrebarskog  (Udruga Ognjeni Mač)

LIPANJ

  • 3.-5. Rajski Vrhovi XIV, Žumberak
  • 17.-19. Fallout LARP, blizina Čakovca
  • 17.-19. Utvrda Svjetlosti 2011., blizina Osijeka

SRPANJ

  • 7. Gozba na Banovom Brijegu 3, blizina Sesveta
  • 21.-24. Jaska 8, blizina Jastrebarskog  (Udruga Ognjeni Mač)

KOLOVOZ

  • 12.-14. Rajski Vrhovi XV, Žumberak
  • 26.-28. Majčin Gaj 2011., blizina Vrbovca

Više informacija o događajima u organizaciji Udruge Ognjeni Mač možete pronaći na njihovim stranicama i forumu te Facebook profilu, a o ostalim LARP događajima na blogu LARP Hrvatska ili u istoimenoj Facebook grupi.

Nadamo se da se vidimo na jednom od događaja!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona