Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Maksimir LARP 9.4.2011.

Autor: Midian

ognjeni_mac_logo_mac

U novoj epizodi "Ognjenog Mača", pridružujemo se našim herojima na putu do Lepinja Gornjih. Kako je došlo do toga pitate? Čitajte dalje!

Sve je počelo kada su se svi okupili u Lepinjama Doljnjim u iščekivnaju Urbana Ruralnog ali sudbina je imala nešto drugo isplanirano, nešto poput Baršunastog Osvetnika! Baršunasti Osvetnik, misteriozna figura sa baršunastom maskom, poslana od strane Urbana da oslobodi Lepinje Gornje od nemrtvih. Ubrzo su se naši junaci pridružili Baršunu na putu do Lepinja Gornjih. Ono što nisu znali je da će taj put biti misteriozan, opasan i vrlo dugačak.

Nakon cijelog dana hodanja, susreta sa ljudima gušterima, čudnim gljivarima, ubojicama i nekim bićima pregroznima za spomenuti, napokon su podigli kamp kako bi se odmorili od teškog puta. Čim je noć pala, hrabri stražari Alvin i Swen su bili suočeni sa neopisivim! Kosturi su izašli iz grobova i htjeli su uništiti ljude. Napali su kamp, jedino što se čulo je bilo zveckanje kosti dok su hodali, bez milosti. Nakon tri napada kostura, naši junaci su jedva preživjeli i zaslužili su odmor. Pitanje je da li će preživjeti trnoviti put do Lepinja Gornjih i samo zlo koje se tamo nalazi?

Trebat će svu moguću pomoć, vašu pomoć. Ponesite bilo kakva oružja, bilo kakve predmete koji mogu pomoći našim protagonistima. Postanite i vi dio skupine koja će osloboditi Lepinje Gornje!

Nalazimo se 9.4.2011., u 13:00 sati, u Maksimiru kod glavnog ulaza. Kasnije se preselimo kod trećeg jezera.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona