kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

SRP predavanje - LARP u Hrvatskoj

Autor: Exxar

plakatU četvrtak 24.3. u sklopu Sekcije za role-play (SRP) na Filozofskom fakultetu u Zagrebu održat će se sa početkom u 19 sati predavanje sa temom LARP u Hrvatskoj. U nastavku vijesti vam prenosimo službenu najavu predavanja.

SRP Vam sa ponosom predstavlja predavanje o LARP-u u Hrvatskoj, od njegovih začetaka (vjerojatno negdje u dungeonima Kutikona), preko Zlatnog doba Kutine do (gotovo) današnjih dana. Predavanje će držati Zoran Vlahović, najstariji hrvatski aktivni larper. Što se desilo sa velikim LARP-ovima (sa 100+ igrača) i zašto se to desilo? Na koje su probleme naišli organizatori? Kako je od vrlo ambciozne ideje došlo do tog da se LARP u Kutini više čak ni ne održava? I još mnogo tog. Ukratko, sve što ste htjeli znati o LARP-u, a niste ni znali da možete pitati... Sa veseljem očekujući predavanje, nadamo se da se vidimo.

Predavanje će se održati u dvorani D6 Filozofskog fakulteta, a upute za njen pronalazak , kao i više informacija o SRP-u možete pronaći na Facebook stranici SRP-a.


Također su utvrđene teme četiri predavanja koja će slijediti iza ovoga:

  • 31.3. Tajana Štasni i Goran Magdić održati će predavanje o izradi steampunk kostima i replika.
  • 7.4. Miroslav Wranka će govoriti o LARP-u Majčin Gaj koji se odvija na lokaciji kod Lubene. Opisati će njegov razvoj, stvari koje ga čine drukčijim od ostalih LARP događaja i planove za budućnost.
  • 14.4. Andrej Štefan će održati predavanje o pen and paper RPG-u Aces and Eights od izdavača Kenzer & Company smještenom na divlji zapad.
  • 21.4. članovi LARP udruge Ognjeni Mač predstaviti će svoju udrugu i LARP događaje koje ona organizira.

Više informacija o navedenim predavanjima prenijeti ćemo vam kada one budu dostupne.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona