Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova LARP sezona u udruzi Ognjeni mač, bojna igra 26.2.

Autor: Midian

ognjeni_mac_logo_mac

Ponosno vam predstavljamo otvaranje nove LARP sezone pod vodstvom udruge Ognjeni Mač! Ovu sezonu ćemo započeti sa novom opremom, novim igračima i novim pričama.

Označiti ćemo ju kao sezonu velikih promjena u LARP-u OM-a, a sve to počinje krajem veljače na poznatim maksimirskim terenima. Prvi događaj je bojna igra koja počinje 26.2.2011. na području Maksimira. LARP-eri se nalaze na ulazu u Maksimir u 13:00 te se kreće prema vidikovcu pokraj jezera. Bojna igra počinje oko 14:00 i završava prije mraka.

Naša priča se nastavlja u burnom razdoblju za naseljenike Bergamota. Grof Vilijam više nije na vlasti te je prepustio obaveze Vikontu i paladinu Alvinu Adelardu. Lepinje Donje su spaljene do temelja ali utjecajni bard, Urban Ruralni, je odlučio organizirati osvajanje, infestiranih sa nemrtvima, Lepinje Gornje.

Unatoč pokušaju držanja Bergamota zajedno, puk se i dalje pita gdje je njihov Grof? Neki sumnjaju da ga je Hraščelukavski oteo, drugi pričaju da je sa svojim utjecajem otišao okupiti deset tisuća vojnika kako bi očistio područje od raznih spodoba i nemani. Dok nama dragog Grofa nema, na nama je da  napravimo "proljetno čišćenje" Lepinja Gornjih. Sav puk je pozvan na ovaj presudni događaj! Uzmite svoje vile, sjekire, štapove i hodajte s nama k prvom od mnogih pohoda do pročišćavanja Bergamota!

Slava!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona