Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Eurocon 2012 u Zagrebu!

Autor: ns1

sferakon_2009_268_20090501_2066620838.jpg Zahvaljujući društvu SFera iz Zagreba koji su se ove godine predstavili na ovogodišnjem Euroconu 2010 (Tricon) u Poljskoj i ujedno se kandidirali kao domaćini Eurocona 2012, Zagreb će ugostiti najveću europsku SF konvenciju.

Nakon 26 godina Eurocon se vraća u Zagreb, javljaju službene stranice SFere. Zagrebačka SF udruga SFera se ove godine predstavila na Euroconu 2010 u poljskom gradiću Cieszynu/Tešinu i kandidirala kao domaćin Eurocona 2012.  Na ovom ambicioznom putu stajao je još samo London koji se isto kandidirao, ali Zagreb je izabran velikom većinom glasova nacionalnih predstavnika Europskog društva za znanstvenu fantastiku (ESFS) i posjetitelja konvencije. SFeraši su pripremili i kandidacijsku stranicu www.zagreb-eurocon2012.com na kojoj ujedno možete pogledati i video "Why Croatia?".

"Organizacija Eurocona će nam svakako predstavljati poseban izazov te pozivamo sve zainteresirane – bez obzira na to jesu li do sada bili aktivni u fandomu – da nam pomognu i uključe se u ovaj pothvat – idejama, volontiranjem ili uključivanjem u organizaciju." - poručuju iz SFere.

Eurocon 2012 će biti održan paralelno s 34. SFeraKonom od 26. do 29. travnja 2012. stoga rezervirajte svoje dane u kalendaru i počnite se pripremati.

Organizatorima želimo puno sreće i uspjeha u ovom pothvatu!

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona