jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Najava: Legendfest 2010.

Autor: Isenhart

legendfest2010news.jpgDošlo je vrijeme da najavimo 5. po redu Legendfest koji će se 30. i 31.7. održati u mjestu Pićan, te 1.8. u Novigradu. Punim nazivom, "LegendFest - festival legendi, mitova i narodnih priča Istre", predstavit će ovogodišnju temu "Druidi i Kelti u Istri". 


Najavljeno je više od 40 prijava, među kojima je odabrano 6 predstava, 2 izložbe, 3 performansa, 2 koncerta te brojne projekcije filmova i zabavne radionice. Slikovitu brošuru u .pdf formatu možete pogledati ovdje
Za trajanje festivala, posjetitelji mogu uživati u mnogobrojnim predstavama, performansima, glazbenim i likovnim doživljajima kada Pićan biva odjeven u stare istarske tkanine, stanovnike u istarskoj nošnji, boje i mirise prastarih spomenika čarobne povijesti. Prisutni su vizuali glagoljice uz zvukove stare istarske melodije. Svaki prostor, prazna kuća ili ulica bit će ispunjeni umjetničkim sadržajima pjesnika, pripovjedača, skečera i zabavljača. 
Program ovogodišnjeg festivala pogledajte na službenoj stranici festivala. Festival nije natjecateljskog karaktera, a ulaz na sve programe je besplatan! Događaj ispratite i putem našeg kalendara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona