jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Jaska 6. na vidiku

Autor: Isenhart

jaska_6.jpg

Uskoro, (22. - 25.7) započinje redoviti LARP događaj Jaska 6 u organizaciji udruge Ognjeni Mač. Isti na službenoj stranici nude kartu do Gornje Kupčine, ali i slikovne/tekstualne upute. Više u sljedećem tekstu: 
Što se tiče same organizacije, nema značajnih promjena u odnosu na prošle događaje. To znači da se igra po pravilima same udruge, a sve maloljetne osobe su za sudjelovanje dužne zatražiti dopuštenje i potpis roditelja. 
PLAN DOGAĐAJA
Četvrtak 14:00- petak 02:00
Posebna priča. Jedan međudogađaj između dvije Jaske. Vrijedi 5 tokena za one koji prežive tj. u petak u 02:00 budu barem na zadnjem životu. Ne vrijedi pravilo final death u četvrtak.
Petak 08:00 - nedjelja 02:00
Standardna igra... Priča ide dalje. Svi životi i magije se resetiraju. Moguća smrt lika. petak i subota vrijede svaka po 3 tokena dok nedjelja vrijedi 1.
KOTIZACIJA
Članovi udruge koji uplate događaj do 15.7. 100kn
Ne-članovi udruge koji uplate događaj do 8.7. 125kn
Svi ostali 150kn
Posjetitelji koji dođu samo u subotu plaćaju 50 kn
Uplate se primaju srijedom u prostorijama udruge ili kontakt:
091/503-7492
Broj vrijedi i za sve informacije i upite
U cijenu je uključena:
Hrana - standardno ručkovečera u petak i ručak u subotu - Samo uz predočenje vlastite posude (nemojte donijeti plastično posuđe).
Kemijski WC-i
Piće - samo za bakrenjake
Na vlastitom forumu, udruga je otvorila i temu vezanu za dotični LARP. Eventualna pitanja i upute potražite ovdje .

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona