Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Sajam vlastelinstva u Dubovcu 2010.

Autor: Isenhart

dubovac2010news.jpgOvog vikenda, 29. i 30. svibnja, pozivamo vas u Dubovac da otkrijete tajnu prošlosti koju kriju zidine stare preko sedam stoljeća te naučite nešto o običajima i prikazima tog doba. Ovo je još jedna u nizu manifestacija s ciljem oživljavanja povijesti. 

Stari grad Dubovac smješten je na umjetnom humku unutar pobrežja povrh današnjeg Karlovca. Ime grada svjedoči da je u davnini predio bio obrastao dubovom (hrastovom) šumom. Upravo tamo posjetitelji će uživati u hrani i prizorima kakve je svijet davno ostavio odlaskom u novi vijek. Kostimirani likovi izazvat će Vas na turnir u streličarstvu ili mačevanju, umjetnosti srednjovjekovnog pless ili dvorskog života u općenitom smislu. Tu su i štandovi starih zanatlija na kojima možete kupiti razne suvenire za sebe i svoje najbliže.

U subotu program započinje od 15:00 sati, a u nedjelju od 10:00 pa nadalje. Program možete pročitati u kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona