Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Okončan I. dan viteškog turnira u Sv. Heleni (subota, 22.5)

Autor: Isenhart

vijest.jpg
Završen je I. dan međunarodnog viteškog turnira u Sv. Heleni u organizaciji vitezova Zelingradskih. Spomena radi, događaj se odvija 22. i 23. svibnja, tjedan dana nakon što je bio odgođen zbog loših vremenskih (ne)uvjeta. 


Podsjetili smo se kakav okus ima gostoprimstvo vitezova Zelingradskih, ali i upoznali ogroman broj gostujućih udruga. O nekima ste čitali, o nekima slušali, a većinu možda i vidjeli prošle godine. Sv. Helena je neupitno ispunila sva očekivanja (nad)prosječno zahtjevnog posjetitelja, a vama čitateljima prenosimo vijest da će početkom sljedećeg tjedna na portalu osvanuti detaljniji izvještaj i bogata fotogalerija.

Iako se subota smatra pretežito glavnim danom turnira (zbog bogatijeg programa), preporučamo vam i nedjeljni posjet. Satnicu za sutra možete pročitati u kalendaru ...{gallery}Helena{/gallery}

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona