Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

5. makarski festival stripa "MaFest"

Autor: Isenhart

mafestvijest.jpgU razdoblju od 20. - 23. svibnja u Makarskoj će biti održan 5. po redu festival stripa pod pokroviteljstvom Grada Makarske i Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Osnovna ideja vodilja koja će se protezati kroz MaFest i biti njegov zaštitni znak bit će druženje i zabava pored stripa kao 9. umjetnosti!

Neki od specijalnih gostiju u 2010. su: Enrique Sanchez Abuli, Giampiero Casertano, Zoran Janjetov, Ivo Milazzo, Goran Parlov, Eduardo Risso i Pasquale Ruju. U razdoblju trajanja festivala, svi posjetitelji će biti u prilici razgledati izložbu originalnih tabli spomenutih radova u kongresnoj dvorani hotela "Meteor".

Također, bit će održana čak tri koncerta headlinera poput Vatre (subota, 22.5.), grupe Ramirez (21.5.) i Zbunjene (četvrtak, 20.5.)

Na službenim stranicama MaFesta doznajemo da će i ove godine biti organizirana humanitarna aukcija koja će biti upriličena u već spomenutoj kongresnoj dvorani hotela "Meteor" u subotu, 22.5., s početkom u 19.30 sati. Svi glavni gosti donirat će svoje ilustracije za plakate MaFesta za ovu aukciju, a ostali crtači koji će pohoditi Makarsku donirat će po jednu od svojih originalnih tabli ili ilustracija. 

Program čitavog događanja možete pogledati na ovom linku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona