Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ognjeni Mač najavljuje veliki LARP događaj - Jasku V.

Autor: Isenhart

jaska5s.jpg

U tijeku su pripreme za nadolazeći veliki događaj u organizaciji udruge Ognjeni Mač pod nazivom Jaska 5 koji će se održati od 20. do 23. svibnja 2010. Udruga je napisala nekoliko pravila, uputa i upozorenja za sve koji namjeravaju sudjelovati.
Gornja Kupčina, mjesto pokraj Vukšinog Šipka, se nalazi na cesti između Jaske i Krašića. 20 minuta udaljenosti autom od Zagreba starom karlovačkom ili 10 min autoputom za Karlovac. Za pronalazak mjesta radnje poslužite se uvidom u slikoviti googleMap Jaske, dok je nešto tekstualniji opis ponuđen na službenom forumu Udruge.
Članovima Udruge je posudba baznog oružja i opreme besplatna. I članovi i ne-članovi moraju najaviti da im treba oružje unaprijed.
Igra se po standardnim pravilima udruge tako da maloljetne osobe koje nisu članovi udruge moraju donijeti službeno dopuštenje potpisano od roditelja (pristupnica za udrugu).
Kotizacija iznosi 150 kuna, a posjetitelji koji dođu samo u subotu za 45 kuna dobivaju i obrok. U puni iznos kotizacije također je uključeno korištenje WC-a, hrana i piće. Kako se najbolje pripremiti za ovakav story-based LARP događaj? Što trebate ponijeti i što sa sobom po završetku odnijeti? Sve spomenute detalje možete pročitati i u izvornoj vijesti Ognjenog mača.
UPOZORENJE: Na višednevnim događajima poput ovoga moguća je smrt lika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona