Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Program viteškog turnira Sv. Helena 2010.

Autor: Isenhart

plakatsvhelena2010vijest.jpg
Stigao je program međunarodnog viteškog turnira u Sv. Heleni 2010. Podsjetimo se, nadolazeći turnir bit će održan 15. i 16. svibnja (subota i nedjelja). Rado primjećujemo da ovogodišnji program nimalo ne zaostaje za prošlogodišnjim iskustvom. Sv. Helena je opet tu, glasovita i slavna kao nikad prije. Više u sljedećem tekstu.


Neke točke su zadržale prošlogodišnje navike pa tako sajam starih obrta, streličarskih radionica i kovaonice novca započinje već ranim jutrom u 10:00 sati. Manifestaciju također pamtimo po brojnom sadržaju namijenjenom djeci kao što je Princezin dvorac i program obuke mladih vitezova. 

U dane viteškog turnira u Sv. Heleni održat će se i ceremonija proglašenja Malih vitezova Zelingradskih. Stoga se pozivaju svi prošlogodišnji mali vitezovi i oni koji bi to htjeli postati ove godine da se organizatorima jave e-mailom ili poštom do srijede 12. 05. 2010. godine. 

Svi zainteresirani će dobiti priliku sudjelovati u Svečanom mimohodu viteških skupina nakon kojeg će se održati svečanost proglašenja malih vitezova Zelingradskih. U prijavi bi se osim imena i prezimena trebalo nalaziti mjesto u kojem živite, broj godina, te ime roditelja. Kako uputiti mail? Slijedite ovaj link.

Da se vratimo prvobitnoj ideji ove vijesti: Program možete pronaći na stranicama ovog događaja u sklopu kalendara. Vidmo se u Sv. Heleni!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona