Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Red Srebrnog Zmaja i Zagrebački vremeplov

Autor: Isenhart

vitezovivremeplov.jpgTuristička zajednica grada Zagreba i ove godine poziva sve građane grada Zagreba, kao i njihove goste, da otputuju u prošlost te prožive čaroliju minulih vremena, a čitav događaj će se odužiti kroz veće vremensko razdoblje, od 17. travnja do 25. rujna.

Po uličicama Gornjeg grada susretat će se brojni likovi po kojima je Zagreb prepoznatljiv. Tu su smrknuti i pripiti boemi, pjevači starogradskih pjesama, dame i užurbana gospoda u popodnevnoj šetnji, a sa zrinjevačkog paviljona ponovno će se širiti zvuci valcera i tanga. Baš kao na prašnjavim fotografijama i prastarim ekranizacijama.

Ovaj projekt je prvi put pokrenut ne tako davne 2008. godine s ciljem da građanima Zagreba, ali i drugim gostima, pruži vizualni presjek bogate kulture i običaja Zagreba i okolice. Svake subote biti će održani promenadni koncerti na Zrinjevcu, nastupi folklorne scene po raznim lokacijama unutar grada, gornjogradske glazbene vedute, a posebno se ističe Gornji grad u prošlosti gdje radosno očekujemo i nastup Reda Srebrnog Zmaja. Od 17 - 20 sati, Zmajevi će u sklopu projekta “Zagrebački vremeplov” patrolirati gonjogradskim ulicama, a sve to u društvu djeva na lokacijama u užem središtu Zagreba.

Također, Red Srebrnog Zmaja potvrđuje još nekoliko skorih nastupa, 8. svibnja u Konjščini i 15. i 16. svibnja u Svetoj Heleni. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona