Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Podrška SFeraKonu: Algoritam nudi letke s popustom

Autor: Isenhart

algologo.jpg
Povodom obilježavanja 32. dana znanstvene fantastike u Zagrebu/SFerakona 2010., Algoritam će dijeliti letke odnosno bonove za popust na policama vlastitog asortimana.


Svi zainteresirani koji se odluče na kupovinu knjige u domeni SF/fantastike u nakladi Algoritma i na engleskom jeziku, ostvarit će popust od 20%. Napominjemo da letke možete iskoristiti samo na prodajnom mjestu u Gajevoj 1, a akcija se ne odnosi na artikle koji su već sniženi.

Sve o Sferakonu, trodnevnoj, najvećoj i nastarijoj konvenciji znanstvene-fantastike u jugoistočnoj Europi, možete saznati na našem kalendaru, kao i u najsvježijim vijestima s naslovnice portala.

algoakcijasferakon.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona