Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Izbor za naj opremu i likove u sezoni 2009.

Autor: Isenhart

ognjeni_mac_zig.jpgPreostaje samo jedan dan prijave do malenog, ali tradicionalnog natjecanja za najkreativnije, istinske larpere. Za svoj trud, neki od njih će kao nagradu dobiti tokene u svojim klasama. Prijaviti se može bilo koji lik koji je započeo igru 2009. i bilo koji predmet koji je nastao u larp sezoni 2009. prije (20.02.10.) Rok prijave je sutra, 23.02.10 23:59. 

Kategorije su sljedeće:

  • Najbolje oružje - ocjenivat će se po učinkovitosti u borbi i po kulnes faktoru.
  • Najbolja odjeća- može se prijaviti odjevni predmet ili cijeli softkit (znači bez oklopa) ocjenjuje se po izgledu i kvaliteti izrade.
  • Najbolji oklop- Prijavljuje se jedan dio oklopa (podrazumjeva se par bracera ili greavesa) ocjenjuje se po kvaliteti izrade i izgledu.
  • Najbolji lik- prijavljuje se samo jedan lik (bez njegovih alter ega ili sl.) ocjenjuje se po kvaliteti roleplaya i konzistentnošću nastupa.
  • Najbolji početnik- bilo koji igrač koji je počeo igrati u sezoni 2009., ocjenjuje se po količini napretka.

Glasanje će biti objavljeno idući dan, 24.02.2010. na gosišnjoj skupštini Udruge Ognjeni Mač, a kako poslati ispravnu prijavu pogledajte na ovom linku. LARP je najlakše objasniti kao D&D (ili sličan pencil 'n' paper) u kojem se ne sudjeluje preko olovke, papira i prepričavanja već preko mača, pregovaranja i proživljavanja (ili kako se to popularnije kaže „u živo“). Kompletno objašnjenje pročitajte u članku - "Općenito o LARP-u"...

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona