jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Izbor za naj opremu i likove u sezoni 2009.

Autor: Isenhart

ognjeni_mac_zig.jpgPreostaje samo jedan dan prijave do malenog, ali tradicionalnog natjecanja za najkreativnije, istinske larpere. Za svoj trud, neki od njih će kao nagradu dobiti tokene u svojim klasama. Prijaviti se može bilo koji lik koji je započeo igru 2009. i bilo koji predmet koji je nastao u larp sezoni 2009. prije (20.02.10.) Rok prijave je sutra, 23.02.10 23:59. 

Kategorije su sljedeće:

  • Najbolje oružje - ocjenivat će se po učinkovitosti u borbi i po kulnes faktoru.
  • Najbolja odjeća- može se prijaviti odjevni predmet ili cijeli softkit (znači bez oklopa) ocjenjuje se po izgledu i kvaliteti izrade.
  • Najbolji oklop- Prijavljuje se jedan dio oklopa (podrazumjeva se par bracera ili greavesa) ocjenjuje se po kvaliteti izrade i izgledu.
  • Najbolji lik- prijavljuje se samo jedan lik (bez njegovih alter ega ili sl.) ocjenjuje se po kvaliteti roleplaya i konzistentnošću nastupa.
  • Najbolji početnik- bilo koji igrač koji je počeo igrati u sezoni 2009., ocjenjuje se po količini napretka.

Glasanje će biti objavljeno idući dan, 24.02.2010. na gosišnjoj skupštini Udruge Ognjeni Mač, a kako poslati ispravnu prijavu pogledajte na ovom linku. LARP je najlakše objasniti kao D&D (ili sličan pencil 'n' paper) u kojem se ne sudjeluje preko olovke, papira i prepričavanja već preko mača, pregovaranja i proživljavanja (ili kako se to popularnije kaže „u živo“). Kompletno objašnjenje pročitajte u članku - "Općenito o LARP-u"...

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona