Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Udruga "Ognjeni Mač" - Maksimir 24

Autor: Isenhart

ognjenivetical2manji.jpgJoš jedan od brojnih LARP-ova pronašao je termin unutar veljače, 20.02. - od ranog popodneva pa najkasnije 18:00 sati. Organizatori događaja su članovi udruge "Ognjeni Mač", osnovane u Zagrebu 5.11.2005.

Zainteresirani pohode ovaj "epski" događaj sa Glavnog kolodvora u 13:00, zatim putem što vodi na odveć poznatu lokaciju unutar zagrebačkog parka Maksimir. Priča se nastavlja na radnju prošlog LARP susreta, Maskimir 23. (12.12.2009).

Više informacija potražite na službenom forumu Udruge.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona