jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

"Maksimir 23" u organizaciji Udruge Ognjeni mač

Autor: Isenhart

ognjenivetical2manji.jpgUdruga "Ognjeni mač" iz Zagreba osnovana je davne 2005. godine s ciljemorganizacije i provođenja LARP-a u Hrvatskoj i edukaciji njezinihstanovnika o ovoj relativno novoj aktivnosti. Nerijetko je članove moguće vidjeti i na većim i manjim konvencijama fantastike diljem Lijepe Naše.

Najava koju upravo čitate samo je jedan od događaja koji su se proteklih godina odvijali u gradskom parku grada Zagreba, Maksimiru. Tip igre svodi se na kvalitetnu priču role-play tipa, a organizatori tvrde da će biti održan na "standarnom" mjestu. Zbog rasporeda aktivnosti udruge u predstojećem vremenskom razdoblju,ovaj "Maksimir" neće biti otkazan u slučaju hladnoće, kiše ili snijega.

LARP će biti održan 12. prosinca, a za sve dodatne informacije i pitanja pogledajte službeni forum Udruge.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona