Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

"Maksimir 23" u organizaciji Udruge Ognjeni mač

Autor: Isenhart

ognjenivetical2manji.jpgUdruga "Ognjeni mač" iz Zagreba osnovana je davne 2005. godine s ciljemorganizacije i provođenja LARP-a u Hrvatskoj i edukaciji njezinihstanovnika o ovoj relativno novoj aktivnosti. Nerijetko je članove moguće vidjeti i na većim i manjim konvencijama fantastike diljem Lijepe Naše.

Najava koju upravo čitate samo je jedan od događaja koji su se proteklih godina odvijali u gradskom parku grada Zagreba, Maksimiru. Tip igre svodi se na kvalitetnu priču role-play tipa, a organizatori tvrde da će biti održan na "standarnom" mjestu. Zbog rasporeda aktivnosti udruge u predstojećem vremenskom razdoblju,ovaj "Maksimir" neće biti otkazan u slučaju hladnoće, kiše ili snijega.

LARP će biti održan 12. prosinca, a za sve dodatne informacije i pitanja pogledajte službeni forum Udruge.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona