jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Gozba na Banovom brijegu

Autor: Isenhart

ognjenimac.jpgUdruga "Ognjeni Mač" iz Zagreba objavljuje gozbu gotovo dva tjedna prije velikog događaja Jaska 4., 11.07.2009. Savršena prilika za okrepu i zabavu velikodušno je pružena u rezidenciji na Banovom brijegu, a kao glavnog organizatora ističemo jednog od istaknutijih članova udruge.

Simboličnom kotizacijom od 40 kuna moći ćete uživati u velikom rasponu pića i "blagoslova" roštilja. Pruže li Bogovi tople vremenske uvjete, organizator šaljivo napominje kako je odjeća poželjna, ali ne i nužna. Sve informacije o mjestu radnje, satelitsku snimku rezidencije i upute vezane za dolazak možete pogledati na forumu Ognjenog mača. Gozba započinje u 16:00.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona