Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Gozba na Banovom brijegu

Autor: Isenhart

ognjenimac.jpgUdruga "Ognjeni Mač" iz Zagreba objavljuje gozbu gotovo dva tjedna prije velikog događaja Jaska 4., 11.07.2009. Savršena prilika za okrepu i zabavu velikodušno je pružena u rezidenciji na Banovom brijegu, a kao glavnog organizatora ističemo jednog od istaknutijih članova udruge.

Simboličnom kotizacijom od 40 kuna moći ćete uživati u velikom rasponu pića i "blagoslova" roštilja. Pruže li Bogovi tople vremenske uvjete, organizator šaljivo napominje kako je odjeća poželjna, ali ne i nužna. Sve informacije o mjestu radnje, satelitsku snimku rezidencije i upute vezane za dolazak možete pogledati na forumu Ognjenog mača. Gozba započinje u 16:00.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona