Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ljetni tabor 2009.

Autor: Isenhart

moslavina.jpgDruštvo ljubitelja znanstvene fantastike i fantastike "SFinga" iz Kutine obavlja pripreme za 14. po redu festival "Ljetni tabor". Navodimo 07.07. kao službeni datum otvaranja kada možete postaviti svoje šatore na obronke Moslavačke gore.

Društvo i ove godine okuplja sve zainteresirane da volontiranjem učine ovaj jedinstveni događaj još zanimljivijim i bogatijim. Festival će trajati pet dana što znači da službeno zatvaranje možemo očekivati 12.07. Uz lijepo i toplo vrijeme, svi posjetitelji moći će uživati u gostoljubivoj prirodi, jezeru i vodenim igrama. Tu su i projekcije znanstveno-fantastičnih klasika, koncerti, kampovi mladih, LARP i već tradicionalna biciklijada.

Košnja i uređenje eksterijera je dovršena, a sudionici i koncertne skupine već su kontaktirani. Organizatori će voditi brigu o rasporedu kampova i mjestima na kojima je kampiranje dozvoljeno. Paljenje vatre u šumi neće biti dozvoljeno osim ako kamperi ne osiguraju kvalitetno ložište osigurano kamenim barijerama ili pak onima od opeke.

Za detaljne informacije pogledajte službeni blog festivala, a program očekujte na stranicama našeg kalendara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona