Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Ljeto valpovačko 2009.

Autor: Isenhart

ljetovalpovacko.jpgU tijeku su dani veselja i slavlja, dani kada čitava Slavonija optimistično "ustaje na noge". Domaćini će ponosno tvrdjeti da su to dani kada brige i probleme valja mudro zaboraviti. Usuđujemo se zaključiti da je upravo to razlog zbog kojeg turistička zajednica Valpova i ovoga puta poziva na druženje i kulturno uzdizanje.

Možda ste i Vi dio tradicije koja traje već 41 godinu? Zadnjeg tjedna tekućeg mjeseca, i stari(ji) i mladi odlaze u idilu poznatu kao Valpovo. Bogat program objedinjuje brojne izložbe, kazališne predstave, nastupe pjevačkih zborova te popularnu rakijadu i kulenijadu. Tu je još i nezaobilazno natjecanje u kuhanju čobanca. Pikantnije i paprenije? Na vama je da zaželite, a naposljetku i ocijenite.

Ako ste većinu toga propustili, onda vam sljedeći dani ipak ostavljaju dovoljno prostora za nadoknadu. Posljednji nam odjeci (27. i 28. lipnja)  donose promenadni koncert puhačkog orkestra, dok će u nedjelju svoju ponudu nesebično razotkriti eko/etno sajam uz povorku folklornih skupina i šokačkih zaprega.

Ne propustite gostoljubivost Valpovčana koji su se i ovaj put pobrinuli za bogatu ponudu tradicionalnih jela i pića. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona