Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Magic: The Gathering

Autor: Isenhart

magic_thegathering.jpgUdruga "Albus" poziva na slobodnu igru ovog popularnog kartaškog giganta. Igra će se odvijati ovisno o broju zainteresiranih sudionika, ali i dostupnih deckova. Ukoliko ste zainteresirani, pojavite se u službenim prostorijama nadolazećeg petka i subote (19. i 20.06.) od 19 sati. Poziv na 'Magic: The Gathering' okuplja igrače u službene prostorije Udruge, i to na adresi Hrvatski trg 5 u Pazinu.

Za nešto više o igri morat ćete zagaziti u vremeplov i podesiti destinaciju na 15 godina unatrag. Upoznali biste Richarda Garfielda, profesora matematike koji vrlo vjerojatno ni sam nije bio svjestan koliku će slavu donijeti dobri odnosi s jednom od vodećih američkih tvrtki ovog sektora, Wizards of the Coast. Nije mnogo vremena proteklo dok profesorova briljantna ideja nije ugledala svjetlost koja i danas ne vidi zalazak na horizontu.

Napominjemo da Albus "stoluje" u Pazinu, a promovira se kao udruga za istraživanje i promicanje znanstvene fantastike, fantastike, mitologije i alternativnih znanosti.  Poznata je u širokim krugovima, počevši od zaljubljenika u znanstvenu fantastiku i fantastiku, pa do sugrađana koje nerijetko privuče interes za organizirana okupljanja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona