Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Završeni Dani Antuna Mihanovića

Autor: Isenhart

danimihanovicaplakat.jpgOve nedjelje završili su Dani Antuna Mihanovića, našeg velikog književnika. U dvorcu Mihanović, gdje je manifestacija održana, spomenuti književnik proveo je mnogo vremena tijekom svojeg života. Pokušali smo se uvjeriti što ga je u ona davna vremena tako neodoljivo privuklo.

Za početak: oduševila nas je ponuda prostora, prilagodljivost, opremljenost i mir pružen svim posjetiteljima.

Uz živu glazbu i najavljeni program, doživljaj je bio jedinstven, makar gosti nisu stizali u astronomskim brojkama. Ako vas zanimaju detalji i finese, svakako pročitajte izvještaj. Možda ćete zaključiti zašto Dani Antuna Mihanovića nisu klasična manifestacija viteškog turnira na kakve u posljednje vrijeme sve češće nailazimo.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona