Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dani Antuna Mihanovića, autora hrvatske himne

Autor: Isenhart

dvorac_mihanovic.jpgDragi posjetitelji, ako pratite naš portal, onda ste zasigurno svjesni činjenice da nam se "Dani Antuna Mihanovića" neupitno približavaju. Stupajući u skladu s našim zanimanjem i nezasitnom željom, u sekciji kalendar vam prenosimo detaljni program.

Uživajte u žongliranju poznate skupine "Artistika", posebnoj ponudi dvorskih jela i zabavnoj animaciji za najmlađe. Isto tako razgledajte Viteški kamp s oružjem, svjedočite sjajnim vitezovima i naučite kako se bacaju bodeži i sjekire. Za ljubitelje konja "Sajam" pruža mogućnost jahanja, što će posebno razveseliti mlade. Cjelokupni program počinje u 14:00 h, a sudjelovanje u radionicama i razgledavanje potpuno je besplatno.

U ponudi su i večere u duhu prošlih vremena s bogatim asortimanom srednjovjekovnih jela, pića i zabave gdje se jede ''kak su jeli naši stari'', pije iz glinenih vrčeva i pleše na drvenim stolovima, uz animacijski program ili živu glazbu.

Od Zagreba do Terma Tuhelj dijeli vas manje od 40 km. Sjednete li za volan vlastitog prijevoznog sredstva, preporučujemo izlazak na autoput A2 Zagreb-Krapina. Tako je potrebno izaći pored Zaboka i potom slijediti putokaze što vode još 13 km do Terma Tuhelj. Terme Tuhelj nude bogatu turističko-ugostiteljsku ponudu za aktivan odmor, opuštanje i obnavljanje u izvornoj prirodi.

Priključite se raspravi na našem forumu i ne propustite nadolazeći izvještaj /galeriju slika.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona