Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

4. ogulinski festival bajke

Autor: Isenhart

ogfb.jpgJučer, točnije 10. lipnja 2009., otvoren je 4. ogulinski festival bajke koji će trajati do nadolazeće nedjelje, 14. lipnja.

Strastveni obožavatelji vješto oblikovane mašte imaju priliku posjetiti festival na brojnim lokacijama, kako u gradu, tako i u bliskoj okolici. Ovaj projekt zaživio je u spomen na Ivanu Brlić Mažuranić, ženu čija neprocjenjiva djela i danas pronalaze mjesta na našim policama, ili još važnije, u našim srcima.

Festival kreće po novom programu umjetničkog direktora Marija Kovača, a održat će se na sljedećim lokacijama/scenama:

  • Scena Regoč (dvorište Frankopanskog kaštela)
  • Scena Neva Nevičica (hotel Frankopan)
  • Scena Kosjenka (mala sportska dvorana)
  • Scena Jagor (dvorana doma Žegar)
  • Scena Potjeh (velika sportska dvorana)
  • Scena Stribor (Kafić "Stari grad")
  • Scena Legengrad (Podrum hotela Frankopan)

Bitno je napomenuti i pohvaliti raznovrsni program koji je rapodijeljen tematski tako da svaki dan odiše drugom bajkovitom temom. Prvi dan obilježavaju vile i viljenjaci, drugi divovi i patuljci, trećeg dana ćete ulicama susretati vještice i čarobnjake, dok je posljednji dan posvećen djeci koja su iznimno dobrodošla.

Priliku za ugodno provedeno vrijeme s obitelji velikodušno pruža eko turistički vlak "Karlek - vlak bajke" koji svakodnevno putuje na relaciji Zagreb - Ogulin. Stoga, 'naoružajte' se dobrim raspoloženjem i otputujte u svjetove gdje snovi i želje lako postaju stvarnost.

Za više informacija i cjelokupni program događanja pogledajte kalendar .

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona