Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Otvorenje izložbe Milivoja Ćerana u Galeriji ULRICH

Autor: ns1

izlozba_13.jpgU četvrtak 28.5. u galeriji ULRICH kod Dežmanovog prolaza u Zagrebu, održalo se svečano otvorenje izložbe ilustracija Milivoja Ćerana. Sam događaj uveličali su vitezovi Reda Srebrnog Zmaja, te grupa "The Slip" sa svojom svirkom.

Izložbu su otvorile Tea Bilić u ime grupe LIKUM te autorica predgovora Saša Brkić. Izložba je otvorena za sve do 19.6. radnim danom (9-20 h) i subotom (9-14 h). Na otvorenju se pojavilo preko 200 ljudi što je za naše pojmove pristojan broj, što je i za očekivati kad se radi o našem najpoznatijem fantasy ilustratoru. Na izložbi su izložene ilustracije nastale u zadnje 3 godine, odnosno od zadnje samostalne izložbe.

U našoj galeriji možete pogledati slike s otvorenja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona