jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Svibanjske LARP novosti

Autor: Exxar

jaska6Hrvatski LARP u zadnje vrijeme oživljava svojevrsni preporod, a mi vam prenosimo neke novosti iz domaće LARP zajednice - od otvaranja prve LARP trgovine u Hrvatskoj pa do ovomjesečnih LARP događaja.

Ako ste aktivni larper onda vjerojatno znate sve što se događa u LARP zajednici, no ako kojim slučajem to već ne radite (i naravno, ako niste larper ali vas to zanima), preporučamo vam da pratite LARP Hrvatsku i LARP Novosti. LARP Hrvatska je već neko vrijeme aktivan blog na kojemu osim o novostima vezanim uz LARP događaje možete čitati i različite tekstove o LARP-u iz pera nekolicine autora. LARP Novosti su pak nedavno pokrenuti portal, a služi kao centralno mjesto na kojem možete čitati vijesti iz različitih izvora vezane uz LARP.

Nedavno je otvoren i Diary of a Croatian LARPer. Radi se o blogu (pisanom na engleskom jeziku) na kojemu autor dijeli svoja razmišljanja o LARP-u općenito, ali i o hrvatskim LARP događajima.

Također je otvorena i prva trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za LARP opremu. Arwen LARP Shop uhodava se u poslovanje, a uskoro će u svojoj ponudi imati kvalitetno Calimacil LARP oružje.

I na kraju, kratki pregled ovomjesečnih LARP događaja:

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona