goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

LARP Maksimir XVI

Autor: ns1

news_larp_01.jpgZagrebačka udruga "Ognjeni mač" organizira prvi LARP susret ove godine. Kao i do sada, LARP će se održati u parku Maksimir u Zagrebu. Ovaj 16. LARP u Maksimiru će se održati 28.2. s početkom u 14:30.

Događaj je isključivo role-play tipa (igranje uloga), dakle na svakom događaju se odvija neka priča u kojoj igrači aktivno sudjeluju rješavajući zagonetke i boreći se protiv "neprijatelja" koje igraju organizatori.

Katkad se na maksimirskom LARP-u organizira i tip borbene igre poput Turnira, Capture-the-flag (tip igre sa zastavama i bazama) i raznim drugim tipovima igre.

Ukoliko ste zainteresirani za pogledati kako to LARP izgleda ili sami prisustvovati, posjetite stranice udruge Ognjeni mač.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona