kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Najava: Sferakon 2007, 20-22 travnja

Autor: ns1

Čast nam je pozvati vas na

SFERAKON 2007

29. Dane znanstvene fantastike u Zagrebu

koji će se održati

od 20. do 22. travnja 2007.

na Fakultetu elektrotehnike i računarstva, Unska 3, Zagreb

» GOST

Bruce Sterling je pisac znanstvene fantastike, jedan od utemeljitelja cyberpunk pokreta i njegov glavni ideolog. Pokretač projekta Dead Media, utemeljitelj tehno-ekološkog pokreta Viridian Design Movement, tvorac desetak riječi (tzv. "sterlingizama") među kojima je najpoznatija slipstream – žanr na pola puta između mainstreama i SF-a. Geek nad geekovima, profesor medijske kulture i dizajna na sveučilištima u Kaliforniji i Švicarskoj, novinar, futurist ... Autor je mnogih romana ("Involution Ocean", "Islands in the Net"), dvaput je dobio nagradu Hugo. Teme koje su zauzele središnje mjesto u radnji njegovih romana su klimatske promjene, genetika, intelektualne slobode i politika. U dašnjem svijetu u kojem su većina uspješnih pisaca (uključujući i pisce znanstvene fantastike) tek vješti, ali ne naročito maštoviti zanatlije, Sterling odskače, ali ne samo u odnosu na njih, već i kao jedan od vodećih mislioca ovog vremena.


» RASPORED

20.04. PET 19:00 – 02:00

21.04. SUB 12:00 – 02:00

22.04. NED 12:00 – 20:00

SUB 20:00 SVEČANA SKUPŠTINA

Na središnjem događaju SFerakona 2007 dodijelit će se nagrade SFERA i nagrade pobjednicima SFerinog dječjeg natječaja za najbolje literarne i likovne radove.

» SFERAKONSKA ZBIRKA

"TRINAESTI KRUG BEZDANA"

Svaki posjetitelj na poklon dobiva trinaestu po redu SFeraKonsku zbirku domaćih SF, fantasy i horor priča.

» KOTIZACIJA

petak 30 kn, subota 50 kn, nedjelja 30 kn

dva dana po izboru 70 kn

» IZ PROGRAMA

Okrugli stolovi

Predstavljanja knjiga, zbirki hrvatskog SF-a

LARP i D&D turniri

Predstavljanje novih i starih udruga

Revija kostima

Radionica izrade mačeva za LARP i chainmaila

Prodajne izlozbe nakita

Igre i kvizovi

Predavanja, razgovori s gostom

Role-playing i kompjuterska igraonica

Projekcije filmova i serija

Prodaja knjiga i stripova

Izložba dječjih likovnih SF radova


sva tri dana 90 kn (POPUST na grupu od 10 osoba - 70 kn trodnevna)

Za članove SFere kotizacija je 50 kn.

» ONLINE

www.sferakon.org (više informacija)

www.sfera.hr

http://sferakon.blog.hr

http://parsek.blog.hr

http://bilten.blog.hr

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (pitanja u vezi programa)

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. (novinarski upiti)

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona