xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Najavljujemo Liburicon 2013!

Autor: ivako

Još dva tjedna nas dijeli od festivala znanstvene fantastike, ovaj put u znaku pirata! Opatijska dvodnevna konvencija - Liburnicon 2013 - će se, kao i do sada, održati u prostorima osnovne škole "R.K.Jeretov".

JC50sKako sami organizatori kažu, lajtmotiv ovogodišnje konvencije osjetit ćemo kroz cijeli programski sadržaj ispunjen koncertima Belfast fooda i The Shamrocka, predavanjima, performansima i brojnim dekoracijama za sve dobne uzraste. Svugdje ćemo vidjeti pirate, gusare, brodove, lopove, blaga i još mnogo toga. Algoritam i Ministarstvo kulture RH nam donose počasnu gošću ovogodišnjeg Liburnicona, Jacqueline Carey. Predstavljati će "Kushielova strijela", jednu od novela iz serije "Kushielovo nasljedstvo". Održavati će predavanja i promociju kroz oba dana festivala, 23. i 24.8.2013. Uz Carey, ove godine očekujemo i nagrađivanu urednicu i kritičarku Cheryl Morgan sa predavanjima na temu Urban Fantasya. Većinu poznatih naših predavača ćemo slušati i ove godine; Aleksandar Žiljak, Krešimir Mišak, Korado Korlević, Ivo Turk i mnogi drugi.

Kao i do sada, očekuje se velika posjećenost sa, a ulaznice se kreću od 30 kuna za jedan dan i 50 kuna za oba dana. Planirate li ostati oba dana, predlažemo noćenje u školskoj dvorani udaljenoj 1km od same škole koja za jednu noć stoji 20 kuna. Predbiljedžbe se primaju do 15.8. na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..">Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Parking je i dalje besplatan. Sve detalje o Liburiconu 2013 ili o smještaju i kako doći do konvencije potražite na njihovoj stranici www.liburnicon.org

Dok čekamo program, koji bi trebao biti objavljen do 12.8., pogledajte promotivni video konvencije:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona