Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Istrakon 2013 - Vox Populi

Autor: Belmorn

vox-istrakon-2013Pogledajte naš Vox Populi video sa Istrakona 2013, jer prema našem iskustvu više ih volite gledati nego za njih pričati!

Opširnije...

Posjetili smo Istrakon 2013

Autor: Belmorn

istrakon 6Proteklog smo vikenda posjetili Pazin i  prvu ovogodišnju konvenciju – Istrakon.

Opširnije...

Najava Istrakona 2013

Autor: Belmorn

istrakon2013-100Bliži nam se 14. Istrakon koji će se i ove godine održati u Pazinu. Tema konvencija „Elementi“ staviti će naglasak na fanatasy, ali će se predavanja i dalje usmjeravati na kvalitetne znanstvene i SF teme.

Opširnije...

Istrakon 2012 - Vox Populi i galerija

Autor: Belmorn

vox-istrakon2012Konačno smo montirali Vox Populi u kojem pokušavamo saznati kako se posjetiteljima svidio Istrakon 2012. Također je uploadana i galerija, pa možete uživati i u fotkama.

Opširnije...

Istrakon 2012 - subota i nedjelja

Autor: Belmorn

istrakon_12_subPročitajte ostatak izvještaja s Istrakona 2012. Kako smo proveli subotu i nedjelju u Pazinu, što se igralo, nosilo, slušalo i gledalo?

Opširnije...

Istrakon 2012 - petak

Autor: Belmorn

kon0Istrakon je ove godine s Apokalipsom kao temom ciljao na spektakularno. Konvenciju su u 17 sati otvorila četiri jahača Apokalipse: Glad, Smrt, Rat i Bolest. Nakon kratkog performansa i Morisove riječi dobrodošlice, okupljenima se obratila i počasna gošća Carrie Vaughn.

Opširnije...

Satnica Istrakona 2012

Autor: Belmorn

istrakon-logo-250-2012Konvencija Istrakon, koja se održava ovaj vikend 23.-25. ožujka, otkrila je satnicu i program sadržaj. Pogledajte koja vas predavanja i zabave očekuju u Pazinu.

Opširnije...

Istrakon otkrio temu, goste i pobjednike natječaja

Autor: Belmorn

istrakon-logo-250-2012Tema Istrakona 2012 je apokalipsa, a ove godine dovode čak dva strana gosta! Također su objavljeni rezultati 11. Istrakonske zbirke kratkih SF&F priča.

Opširnije...

Istrakon 2011 - Vox Populi

Autor: Belmorn

istrakon2011-voxTradicionalni Vox Populi donosi vam tragove Istrakonske atmosfere kao i dojmove sa predavanja, cosplaya, gaming i ostalog sadržaja.

Opširnije...

Istrakon 2011 (subota 26.3)

Autor: Belmorn

istra11Subotnji program polagano se budio prije podneva otvaranjem štandova s knjigama i postavljanjem teleskopa ispred Spomen doma u kojem se održava Istrakon. Pročitajte kako je bilo "udarne večeri" u ostatku teksta.

Opširnije...

Istrakon 2011 (petak 26.3)

Autor: Belmorn

istrakon0Jučer je sa tradicionalnim zakašnjenjem presječena vrpca i započeo Istrakon 2011 sa temom "Čovjek u svemiru". Ovogodišnji počasni gost je Sanja Lovrenčić koja je odmah održala jedno predavanje. O čemu se pričalo saznajte u ostatku izvještaja.

Opširnije...

IstraKon 2010 - Vox Populi

Autor: Belmorn

Pogledajte što su posjetitelji IstraKistrakon2010-vox.jpgona odlučili podijeliti s nama. Kakvi su im dojmovi sa konvencije, koja su predavanja slušali i što ih je najviše oduševilo?

Opširnije...

Istrakon 2010 (subota, 27.3.)

Autor: Isenhart

p3275362prva.jpg"Dan kada je Zemlja zastala!" Dan kada je trebalo toliko toga vidjeti, uslikati i snimiti. Vremena je po običaju malo, ali optimizma ne nedostaje. Istrakon se nastavlja, polako ali sigurno! Lijep dan je doveo više posjetitelja nego u petak.

Opširnije...

Istrakon 2010 (petak, 26.3.)

Autor: Isenhart

p3265053.jpgPočetak IstraKona zabilježio je manji odaziv od prethodnih godina. To doduše nije umanjilo specifičnu atmosferu Istrakona, kao ni svečano otvaranje pod poluvedrim nebom. Kašnjenje programa posve opravdavamo jer kakav je to početak bez nazočnosti Zlog Stroja i ultimativne posade galaktičke agencije polutotoka Istre?

Opširnije...

Istrakon 2009 - Vox Populi

Autor: ns1

03

U našem Vox Populi-u pogledajte kako su posjetitelji IstraKona doživjeli ovu Pazinsku znanstveno fantastičnu konvenciju.

Opširnije...

Istrakon 2009 - summa summarum

Autor: ns1

IMG_4142.JPGNedjelja je započela jednim zanimljivim propustom organizatora kad iz programske knjižice koja se dijelila svakom posjetitelju nije izbačen tekst od prošle godine. Prošlogodišnji tekst i ne bi bio toliko problematičan kad on ne bi upozorovao na promjenu vremena u noći sa subote na nedjelju za 1h naprijed.

Opširnije...

Istrakon 2009 - subota

Autor: ns1

vanzemaljci.jpg

Iako je petak završio burno i kasno, subota je ipak počela na vrijeme i rano, točnije u 10:30 ujutro. Info desk nije počeo s radom, u hodnicima je bilo malo ljudi koji su tek počeli dolaziti k sebi, ali prvo predavanje započelo je prema planu i okupilo pristojnu publiku s obzirom na vrijeme.

Opširnije...

Istrakon 2009 - petak 20.3.

Autor: ns1

06.JPGTjednima najavljujemo, a u petak smo napokon i dočekali početak Istrakona 2009. Kako je 2009. godina i Međunarodna godina astronomije, kao i 40. godišnjica čovjekovog spuštanja na Mjesec, ovogodišnja tema je Mjesec pa je tome prilagođen i program Istrakona.

Opširnije...

Istrakon 2008. - odabrao Đelo Hadžiselimović

Autor: ns1

slika009.jpgSubota je na Istrakonu počela ugodno očekivano. Nakon uvertire petka, Istrakon se u subotu pokazao u svojem najjačem izdanju. Obasipajući nas predavanjima, igrama i prezentacijama, bilo je teško odrediti prioritete za dan koji je pred nama.

Opširnije...

Istrakon 2008 petak

Autor: ns1

dsc00050.jpgPočelo je! Dugo očekivan Istrakon 2008 otvorio nam je svoja vrata spektakularnim početkom, kao i svake godine. Uz piće dobrodošlice mogli smo poslušati opčenito o Istrakonu.

Opširnije...

Iz kategorije

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona