Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Pyramid 3/33 i Monster Hunters 4 u prodaji

Autor: Exxar

3_33_lgSteve Jackson Games izdali su dva nova PDF-only dodatka za GURPS: Pyramid #3/33: Low-Tech i GURPS Monster Hunters 4: Sidekicks.

Pyramid #3/33: Low-Tech je najnoviji broj SJ Gamesovog časopisa Pyramid primarno orijentiranog ka podršci za GURPS, ali koji također često sadrži i dosta systemless materijala. U ovom broju, među ostalim, možete pronaći  pravila za detaljnu kreaciju lukova po vlastitim specifikacijama, simulacijska pravila za agrikulturu proširena od onih iz GURPS Low-Tech Companiona 3, opise srednjevjekovnih zatvora, proširena pravila i dodatne opcije za puhaljke (blowgunove) te pregled rimske tehnologije. I sve to za cijenu od svega osam američkih dolara.

monster_hunters_4_lgGURPS Monster Hunters 4: Sidekicks je pak najnoviji izdanak Monster Hunters serijala za GURPS  koji prezentira žanr suvremenog lova na nadnaravno a la Buffy ili Supernatural. Sidekicks donosi pravila za prijatelje i pratioce moneter huntera, odnosno za monster huntere na nešto nižem power levelu od standardnog. Među ostalim, sadrži templateove za sidekickove, lensove za nadogradnju sidekickova u huntere, diskusiju o korištenju sidekickova kao saveznika u igri, i slično. Prodajna cijena je 6 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona