kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Pyramid 3/33 i Monster Hunters 4 u prodaji

Autor: Exxar

3_33_lgSteve Jackson Games izdali su dva nova PDF-only dodatka za GURPS: Pyramid #3/33: Low-Tech i GURPS Monster Hunters 4: Sidekicks.

Pyramid #3/33: Low-Tech je najnoviji broj SJ Gamesovog časopisa Pyramid primarno orijentiranog ka podršci za GURPS, ali koji također često sadrži i dosta systemless materijala. U ovom broju, među ostalim, možete pronaći  pravila za detaljnu kreaciju lukova po vlastitim specifikacijama, simulacijska pravila za agrikulturu proširena od onih iz GURPS Low-Tech Companiona 3, opise srednjevjekovnih zatvora, proširena pravila i dodatne opcije za puhaljke (blowgunove) te pregled rimske tehnologije. I sve to za cijenu od svega osam američkih dolara.

monster_hunters_4_lgGURPS Monster Hunters 4: Sidekicks je pak najnoviji izdanak Monster Hunters serijala za GURPS  koji prezentira žanr suvremenog lova na nadnaravno a la Buffy ili Supernatural. Sidekicks donosi pravila za prijatelje i pratioce moneter huntera, odnosno za monster huntere na nešto nižem power levelu od standardnog. Među ostalim, sadrži templateove za sidekickove, lensove za nadogradnju sidekickova u huntere, diskusiju o korištenju sidekickova kao saveznika u igri, i slično. Prodajna cijena je 6 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona